Cvičení venku s Osobním trenérem
Nahrávám...

Cvičení venku

Využijte v letní sezóně možnost fitness cvičení v přírodě!

Využijte možnost úvodní konzultace ZDARMA!

Nejste si jistí, zda jsme pro vás to pravé nebo zda vám můžeme pomoci? Nechte se přesvědčit! Zcela nezávazně a zdarma vás zveme na úvodní konzultaci, kde probereme vaše potřeby, a navrhneme možnou podobu naší spolupráce.

O programu CVIČENÍ VENKU

Hodina probíhá podobně jako ve fitness, jen s využitím prostředí, případně pomůcek, které se dají vzít s sebou – karimatky, trx, expandery apod. Zahřejeme rozběháním, poskoky, boxerským během. Následuje opět stabilizace lopatky, aktivace břišního válce a nácvik dechového stereotypu na karimatce a poté hlavní tréninková jednotka. Do kondičního tréninku venku rádi zařazujeme sprinty, běhy do schodů či kopce, žabáky – zkrátka využíváme volný prostor venku. Často chodíme do míst, kde je například dětské hřiště, které se dá k tréninku využít (pokud zde zrovna není příliš dětí). Většinou to bývá v prostorách nějakého parku.

Cvičení venku je možné dle příznivosti počasí v období duben-říjen.

Program CVIČENÍ VENKU je vhodným zpestřením a velmi zábavnou alternativou ke cvičení v tělocvičně. Trénink venku je plnohodnotný a lze do něj zařadit prvky moderního fitness.

Cena: od 400 Kč za jednu hodinovou lekci