Nahrávám...

Náš tým

Sestavili jsme tým odborníků tak, abychom pokryli všechny možné fitness, dietologické i zdravotní potřeby našich klientů. Díky tomu se vám v rámci programů můžeme věnovat individuálně a komplexně tak, abychom společně dosáhli vašich vytyčených cílů.

Vladimír Hirka

Již téměř 20 let jsem osobní trenér fitness a jógy, a také výživový poradce. Zabývám se řízenou bylinnou terapií a akupunkturou. Nabízím zájemcům všech sportovních úrovní i věkových skupin komplexní služby v oblasti zdravého životního stylu.

V mládí jsem se věnoval kulturistice, v roce 2001 jsem obsadil třetí místo na Mistrovství ČR. Od roku 1998 pracuji jako osobní trenér, za více jak 19 let praxe se na mě obrátilo již přes 1 300 klientů. Absolvoval jsem významné trenérské školy, získal jsem certifikaci dietologa, studuji čínskou medicínu, Tuina masáže, spolupracuji také s vrcholovými sportovci, cvičí se mnou i známí herci, zpěváci či moderátoři. Své bohaté zkušenosti předávám jako odborná záštita v trenérské škole Improve Academy, jsem rovněž spoluautorem knihy Aby nám bylo fajn. Cvičení rád propojuji s jógou a qi-kung, k mým dalším koníčkům patří relaxace, sugesce a meditace.

 

Moje vzdělání

  • mezinárodně diplomovaný trenér první třídy (FTVŠ UK v Bratislavě)
  • studium Čínské medicíny, akupunktury a fytoterapie na TCM institutu v Praze
  • 2009 - 2011 škola Tradiční čínské medicíny (Mgr. Šimáček)
  • únor 2015 - studium jógy - Indie, Anandashram
  • instruktor jógy
  • Studium na Filozofické fakultě UK - učitel jógy I. třídy
  • 2008 - 2012 hlavní školitel a odborná záštita v trenérské škole Active Wellness
  • 2012 - 2016 hlavní školitel a odborná záštita v trenérské škole Normans Academy
  • od 2016 hlavní školitel a odborná záštita v trenérské škole Improve Academy
  • certifikovaný dietolog pod vedením Ing. Ivana Macha, CSc
  • mistr Reiki
  • absolvent semináře Pilátes, Mojžíšová, cvičení těhotných a dětí
  • sestavení komplexních stravovacích a detoxikačních plánů pro fotbalisty Slavie (rok 2008)
  • Zhubni do plavek s VZP – soutěž pro veřejnost - odborná záštita a tvorba stravovacích plánů + vstupní a výstupní semináře o zdravém životním stylu pro soutěžící (2008-2011)
  • Trenérská škola Petra Stacha, Nationale Academy of Physical Culture
  • Trenérská škola Tonus PaedDr. Petra Tlapáka, CSc.
  • Masérská a rehabilitační škola Refit

 

 

Denisa Chadimová

Dietolog

Denisa působila jako cvičitelka komerčního aerobiku a trenérka závodního aerobiku. Po skončení aktivní závodní a trenérské kariéry v aerobiku se začala naplno věnovat fitness, wellness a zdravému životnímu stylu. Díky studiu na lékařské fakultě dokonale poznala lidské tělo. Své vědomosti doplnila studiem na několika trenérských školách. Ve své praxi nyní tedy propojuje vědomosti z lékařské fakulty se studiem na trenérských školách, studiem výživového poradenství a svými vlastními praktickými mnohaletými zkušenostmi.

 

Petr Neplech

Trenér

Petr se již delší dobu věnuje bojovým sportům (Mistr Evropy v brazilském jiujitsu, Barcelona 2017 (bluebelt) IBJJF.) – boxu, muay thai a MMA, kde získal zkušenosti s vedením tréninků jak jednotlivců, tak skupin, i jako certifikovaný rozhodčí. Na jeho práci ho baví kontakt s lidmi, vzájemná výměna informací a znalostí, a vytváření nových tréninků.

Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a rychlým autům. Sebe vidí jako člověka spolehlivého, veselého, občas sarkastického, který neumí moc odpočívat.

 

Bc. Eva Mackanič

Fyzioterapeut

Vystudovala jsem obor fyzioterapie na Lékařské fakultě UP v Olomouci. Věnuji se ve své praxi problematice otěhotnění a léčbě pánevního dna, vedu poradnu pro miminka 0 - 12 měsíců a věnuji se také problematice fyzioterapie u dětí a dospělých. Mám v péči sportovce, ale také seniory ve věku až 95 let.

Mým koníčkem je lezení, běhání a flamenco.

 

PhDr. Hana Dolenská

Psycholog

Hana vystudovala obor psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Věnuje se psychologii a pedagogice s akreditací pro oblast sportu. Vyučuje studenty kurzů Instruktor fitness, Instruktor jógy, Funkční trenér se zdravotním zaměřením a Poradce pro výživu. Přednáší v semináři pedagogiky a psychologie.

Ve svém volném čase se věnuje sportu, fitness, psychosomatice, ale také četbě knih a kultuře.